SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stala se mi taková smolná věc. Otevřený balík s rutilovými elektrodami lezel v kaluži a je naskrz promočený. Elektrody jsem vyndal a nechal oschnout. No ale teď mi leží v hlavě, jak je dosušit... Napadla mne elektrická trouba... Stejně nic jiného k dispozici nemám. Poraďte, prosím.
Fanda napsal(a):
Stala se mi taková smolná věc. Otevřený balík s rutilovými elektrodami lezel v kaluži a je naskrz promočený. Elektrody jsem vyndal a nechal oschnout. No ale teď mi leží v hlavě, jak je dosušit... Napadla mne elektrická trouba... Stejně nic jiného k dispozici nemám. Poraďte, prosím.
možná to tím půjde jestli se ti neoloupe obal
lukas napsal(a):
Fanda napsal(a):
možná to tím půjde jestli se ti neoloupe obal
Ok, jdu na to, jsou v peci na 250°C a necham je tam tak 2 hodiny...
asi bych to taky zkusil ale na min nez 250 vysousel bych je pomalu
admin napsal(a):
Fanda napsal(a):
Ok, jdu na to, jsou v peci na 250°C a necham je tam tak 2 hodiny...
Jak to dopadlo?
Takže byly 2hod na 250°C a pak jsem s nima vařil... Tak 1 z 5 lepila a moc nechtěla hořet, zbylé 4 pohoda...