SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Prosím o zapojeníe stykača K1 u tejto zváračky.
Dobrý den,
nerozumím otázce, myslíte silovou část? potom tři fáze z jedné strany a tři z druhé strany. Co se týká ovládací cívky ta je na 42V a vedou k ní jen 2 dráty.
S pozdravem Zdeště
Ďakujem za odpoveď.Zostávajú 4vodiče.2krat čierny a 2krát červený ,jeden z tých červených ide na poistku F5 .Viac som zatiaľ nezistil.
Ešte k tým 4 vodičom.Medzi ne patria aj tie dva čo je tých 42V.Pokiaľ zapojím len tri a tri fázy nikde nenamerám 42V.
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/3 … 012181.jpg Toto je obrázok tých štyroch vodičov.
Dobrý den PP 315,
předesílám, pracujete s napětím životu nebezpečném!! má rada vychází z toho, co jste zveřejnil ve svém příspěvku.
dva černé zapojte přímo na mezi dvě fáze - hl. spinač připíná napájecí transformátor. Oba červené zapojte na cívku stykače z jednotky řízení sem přichází 42V.
S pozdravem Zdeště
Dobrý deň.Zváračka začala fungovať okrem ventilátora .Zvára lepšie ako predtým ako som odpojil ten stykač K1.Mám ju len krátko a určite bola zle nafázovaná. Prosím ešte o radu ohľadom toho ventilátora.S pozdravom fezoj.
Dobrý deň.Ten ventilátor bola iba poistka.Ďakujem pánovi Zdeště za dobré rady.S pozdravom fezoj.