SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim.Ja na stavbe dost casto zvaral na generatoroch-7KW-vojensky a 15KW-ckd slavia a mozem povedat ze zvarali v pohode obycajna cina-rilon,tara aj fronius a nebol ziadny problem ale na 2KW centrale-generatore honda uz len lepili-nedalo sa chytit obluk ale napriek tomu nebol poskodeny ziaden invertor ani ten cinsky
Co vravite na tuto zvaracku: http://www.mall.sk/zvaracky-invertory/beno-club-170 viem ze je to smejd ale ja s tym budem zvarat parkrat do roka
Zdravím,
uvědomte si,že je to jen trafo.
Ahoj. Skús si prečítať trošku fórum je tu kopa informácií o zváračkách a ich výbere. Ten ktorý uvádzaš nekupuj je to transformatorova zváračka keď prišetríš ešte nejakých 50 € tak si môžeš kúpiť invertor (celkom schopný) a budeš môcť použiť omnoho väčší sortiment elektród. Skús dať do vyhľadávačať napíklad zváračka150,Kutil 149, alebo pozrieť iné invertory českých a slovenských výrobcov. V prvom rade si ujasni čo vlasnte chceš zvárať. Neponáhľaj sa najprv trošku preštuduj ponuku na trhu fórum a ujasni Tvoje požiadavky. Potom sa bude dať poradiť lepšie.
Když víš , že je to šmejd a přesto jsi rozhodnut ho koupit , tak si ho přece kup . Má to jednu výhodu , nebude horší ani za 50 let , narozdíl od invertoru , který se už dávno vrátí v elektroodpadu .
Je to trafo a s trafem se dá taky svářet. Když jsem na invertoru zkoušel rutilky, tak mi to utíkalo doleva, doprava, spoj jsem neudělal, ale to můžu přičíst nezkušenosti, takže jestli se budeš učit a nebudeš moc litovat těch 99éček, tak si ji kup. Sám mám Gamu, spokojenost, švagr, který je mimochodem daleko lepší svářeč, než já a má navařeno s trafem víc jak já s invertorem, si koupil modrý invertor v kufříku, firmu nebudu jmenovat, a není schopný chytit oblouk, bohužel si neschoval lístek od prodeje. Možná budeš časem potřebovat delší kabely, ale dá se udělat prodloužení. Ať se rozhodneš jak chceš, každopádně přeji Sváru zdar!
Editoval jirkalesik (15-01-2012 22:59:34)