SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
v teple sa treba napit dobre horuceho caju, vsetko okolo je potom prijemne chladne...
Máte pravdu, ta ventilace do kukl je docela příjemná věc. Alespoň ten vzduch nestojí a trošku se hýbe
Zdarvim vas, som tu nový, ale zváram už od svojich 9 rokov síce len doma pre vlastnú potrebu, ale tej vlastne potreby je doma viac ako by ste čakali No ja pri zváraní (sem tam mi ho ukradne otec) používam na vrch túto zváračskú blúzu a ako nohavice tieto ohňuvzdorne zvaračské monterky . Kedysi sme mali aj mofos ale ten ked sme pár krát vyprali tak sa zbehol a tá látka bola tvrdá ako vreco.
Máte pravdu s vetraním, niekedy treba aj čistého vzduchu. S Mofos monterkami moc nemám skúsenosti, aké sú? Mám vyskúšané pracovné odevy od CXS a bol som spokojný veruže, vydržalo čo bolo treba.
Jestli má někdo přebytečný mofosy (bundu + kalhoty) velikosti od cca 52minimálně - nabídněte, za dobrou cenu vezmu i víc ks. => mail