SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
02.7.22 o 19:18 som pekne napísal
- je tam odkaz na konkrétnu fľašu
- aj odkiaľ som
- a určite stredoškolské vzdelanie s maturitou - gymnázium - nemám. Som stredoškolák so strojníckym vzdelaním a vysokoškolsky vzdelaný človiečik , ale hádam toto tu neriešite, či?
ivča
Ivčo, zeptej se u potápěčů. Různá Divecentra plní sice medicinální kyslík, který je dražší, ale při tvé spotřebě tě to asi nezruinuje.
Láhev je Ok certifikovaná na 200Bar , mám tu samou , problém je ventil se závitem R 3/4 , na sváření jsem použil redukci R3/4 na W 21 , ale plnit mi ji přes ní nikdo nechce . prý jedině výměna ventilu za 1500 Kč a nová tlaková zkouška . tak pokud víte o někom kdo naplní v okolí Kolína dejte vědět děkuji
Ahojte , vôbec nemám rád ťažký - hladký priebeh bežnej veci. Teda prečo sa neplní tá 2 l originálna fľaša na kyslík? Podal som sťažnosť na protimonopolný úrad voči všetkým subjektom pôsobiacim na slovenskom trhu s plynmi. Keď som to študoval bližšie, materské firmy v zahraničí si na takéto veci ani len nedovolia pomyslieť. Ako vzor som uvádzal príchod mužíka na pumpu s mopedom. A pumpár ho vyhodí, veď čo otravuješ, veď máš obsah nádrže len 2 l.
Budem určite infomovať,
Zvaru zdar.
Editoval ivča (02-08-2022 16:37:31)
Kludne ti to naplnia ale daju ti na to cenu ako za velku flasu....
Ivča, držím palce, som zvedavý na výsledok.