SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
zdravím
chci poradit jaký vydíte rozdíl mezi těmito typy a zda by mi -lajkovi stačil levnější model pokud chci svařovat karoserii tj. od 0.6 mm plech
děkuji za příspěvky
Martin
rozdil mezi mig 170 a 170L je takovy že 'L"ma eurokoncovku oto je lepší.. a další rozdil bude v delce hořaku 170 ma hořak na pevno o delce cea 2M a 170L ma hořak na euro o delce 2,7M tudíž vetší dosach vokolí svařeneho mista..
Editoval alll (01-08-2011 21:59:43)
eurokoncovka? když to nemá eurokoncovku tak v čem je problém?
mno ještě jsem s tím nedělal ale 170L ma docela pozitivní ohlas ovšem hořák tedy rozumím celý ten kabel... připadá mi už jedno jestli ma 2 metry nebo 2,7 nebo ne?
zalezi aky je tam rozdiel v cene na svareciagregaty.cz je rozdiel v cene 3500kc...osobne by som s ohladom na cenu zobral radsej 170-ku za tych 3500 co usporis si zozenies samostmievacku,co2-flasu,dake rukavice a rozne drobnosti potrebne na zvaranie...eurokoncovka je dobra len ked mas dalsi horak na yvmenu inac ti je nanic,predpokladam ze dalsi horak neni k dispozicii tak neni co riesit
nebo koupi stroj nekde jinde za jinou cenu z eurem a hořak mužete mit jakykoliv.. me osobne delka hořaku vadila i na mem stroji co jsem mel einhell BT-GW-170 po uprave na euro koncovku se dostupnost zvetšila.. memusel jsem svařečku furt přetahovat nekam abych dosah na nejaky svar i při oprave vlastniho auta..
Editoval alll (02-08-2011 04:18:19)
Nazdar, budem sice dost offtopic, ale mam jednu otazku.
Vlastnim mig 170l a potreboval by som zvarit par veci za pomoci elektrocentraly s vykonom 5kw (avr) (max5,5kw). Moze takato kombinacia nejak ublizit zvaracke alebo centrale? Da sa napriklad s 70a nieco povarit?
Dakujem
Editoval michal84 (02-08-2011 21:34:56)
transformatorove svařečce by centrala uškodit nemela a svařečka centrale taky ne pokud nebudete svařet na plny pecky tan na proud na 3-4 a idelaně 0.6 dratem... 3 je cea 80-90A
O,6 drat je v tomto pripade samozrejmost. Ide v podstate o varenie plechu max. 2,5mm. Zajtra teda skusim co sa s tym sa urobit. Tu na fore je dost pisane o elektrocentralach a invertoroch, ale o mig/mag vs. generator som nenasiel nic, tak som sa spytal. Vdaka za odpoved
treba aj kukat co je to za centralu ci jedno alebo 3 fazova...pokial trojfazova tak vykon na jednu fazu je ovela menej ako 5 kw...prinajhorsom vyhodi istic na centrale
měl jsem oba typy, na karoserie ti určitě stačí ta 170, ale je pravda že delší hořák je na karoserie vhodnější. Rozdíl mezi 170 a 170L je ve zmiňovaném hořáku s eurokoncovkou, zatěžovateli, 170L má elektromagnetický plynový ventil a kondenzátory na výstupu a rozdělení stupňů zátěže 4 a 6. Koukal jsem že nyní mají v akci Mig 1900 za 12tis, což je dost zajímavý.
http://www.svareciagregaty.cz/agrega-ty … d_140.html
Stránky: 1