SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Unihero napsal(a):
to tiger: v Lomnici jsem každý víkend, někdy i v týdnu..
kde tam pracuješ?
samozřejmě že Vám zítra boty nafotím :-D
dodávali nám jednou nějaký hnědý italský, a po těch bylo za půl roku.. hrozný..
Poslal jsem Ti email...
tady foto boty:
fasoval jsem je 13.01.2011
to menzo: fasoval jsem je 13.01.2011 a nosím je od tohoto datumu, v lednu fasujeme nové, takže je mám rok.
fotil jsem je během práce :-D
no mna by len zaujimalo,naco to ma aky vplyv,ci to fotil pred pracou alebo po nej??? hahahaha
Taky berem v práci tenhle typ a spokojenost .
menzo: no to ano to poznam,ja mam take zvaračske s prackou na boku,kupoval som ich v Nemecku cena cca 50 eur,su super,ocel.spicka atd.
Když se mluví o botách Občas mám problém s bolestí chodidel - hlavně pat. Dám příklad : když půl dne stojim u soustruhu je to už vážně špatný - bolí to až do večera. Chtěl bych vyzkoušet nějaké dobré vložky do bot. Může někdo něco doporučit?
opytaj sa niekde v lekarni,pomahaju ortopedicke vlozky-ze vraj nemam skusenost s tym
Zdravím Vás chlapi,
Začíná léto a s ním tropické teploty a tak chci zaměstnancům koupit pracovní sandály a tak se Vás chci zeptat na Vaše rady a zkušenosti. Zda to má vůbec smysl z hlediska odvětrávání a následné pocení nohou, popřípadě jaké kupujete. Díky moc!
Ahoj
Ja osobne sandale nepoužívam aj keď v práci na niektorých oddeleniach ich majú (zajtra zistim aká je s nimi spokojnosť+pridám foto) Používam túto obuv na fotografii a dva typy sú s dierkami na vetranie značky Heckel a kožená-Panda. Záleží na aké práce ich plánuješ využiť. Sandále vetrajú samozrejme lepšie.
co prestige ?
http://www.webareal.cz/fotky10202/fotos … eern-o.JPG
nejlpohodlnejsi boty co sem mel nosil
Díky chlapi za rady a fotky. Zaměstnanci pracují většinou na dílně takže pracovní sandály určitě musí být kožené a černé s ocelovou špičkou. Jsem rád za každou radu a zkušenost kterou mi dáte.
Szabitch napsal(a):
Když se mluví o botách Občas mám problém s bolestí chodidel - hlavně pat. Dám příklad : když půl dne stojim u soustruhu je to už vážně špatný - bolí to až do večera. Chtěl bych vyzkoušet nějaké dobré vložky do bot. Může někdo něco doporučit?
Asi je to mino misu ale neda mi to se nezeptat mas u soustruhu dreveny rost nebo podlazku?Z samotny beton neni pro nohy zadny med.
vaca69 napsal(a):
co prestige ?
http://www.webareal.cz/fotky10202/fotos … eern-o.JPG
nejlpohodlnejsi boty co sem mel nosil
prestige jsou na svařovaní nevhodne, leda ty pandy..
mám pandy, ale pro svářeče jsou dobré pérka, nemají tkaničky...
ahoj pridávam foto poltopánok ,ktoré sú ohľadom vetrania v pohode. Majú oceľovú špicu. Sú to tiež Pandy
Dobrý den svářeči,
zabýváme se problematikou pracovních oděvů a obuvi nejen pro svářeče a proto se na Vás obracíme s otázkou která se týká bezpečnostní pracovní obuvi
Myslíte si, že bezpečnostní pracovní obuv kterou Vám obstarává Váš zaměstnavatel je pro Vaši práci ta nejvhodnější, že plní komfort při chůzi v osmihodinovém provozu, odvádí vlhkost a je prodyšná? Nebo Vám obstarává tu nejlevnější variantu, aby do Vás nemusel investovat takové peníze a výsledkem je zápach, plíseň, unavené a oteklé nohy.
Děkujeme Vám za Vaše zkušenosti a názory. Hezký den.
Svarr: Oblečení máme kožené, objednávané hromadně. Trička a boty si vybíráme u jedné firmy, kde je otevřená faktura a každý zaměstnanec má možnost zakoupit zboží za 4000Kč/ 3 měsíce....
tomape napsal(a):
Svarr: Oblečení máme kožené, objednávané hromadně. Trička a boty si vybíráme u jedné firmy, kde je otevřená faktura a každý zaměstnanec má možnost zakoupit zboží za 4000Kč/ 3 měsíce....
To máte pomůcky za 16 000,-/na osobu za rok???
Že bych k Vám šel dělat???
Milda87: Zaměstnavatel si nás hýčká- kvalitní svářeči, kteří při práci hodně přemýšlej, nebrblaj a takřka nemáme žádné šmejdy. Navíc děláme dost na atátních zakázkách, kde jak jistě víte tečou dost velké peníze. Pro představu, děláme mosty, vagony pro čd kargo, občas i nějaké ty baráky- např. podpůrný systém pro jihočeskou univerzitu- drží na tom 8mi patrovej barák..........
já si také nemohu stěžovat, přesně jak píše tomape, montérky dostávám a boty také, jen trička musím mít své, ale sám pro sebe jsem si koupil ESABky z probanu, perfektní postroj...
To je dobře,že alespoň někde jsou peníze....
Milda87: Tyto výhody však dostane zaměstnanec až po 10ti letech...... Do té doby má zaměstnanec max. 5-8000Kč za rok- ne na ruku, ale jako maximální strop pro nákup oblečení a obuvi..... Já si kupuju oroigo svářecí obuv od Esabu- je sice drahá, ale vydrží mi 1-2 roky. Zástěry máme všichni (ty se do limitu nepočítaj- jakožto i kukly, náholeníky, rukavice). Do limitu patří trička, boty, monterky a blůzy.......
Před 10ti lety jsme nadávali, že jsou rukavice moc malý, dneska mi jsou akorát, jen trpaslíci nadávaj, že jim sklouzávaj.......
tomape, vagony vyrábí v ČR pouze dvě firmy!Legios v Lounech a Ostravské opravny a strojírny.Oba závody bývalé žosky.Výroba vagonů je vysoce specializovaná činnost a je zapotřebí mnoho speciálních zařízení, v jiných oborech nevyužitelných.Možná si u vás ČD CARGO objednalo nějaké komponenty k opravám, ale celé vagony sotva!Prosím o vysvětlení, jak jste to s těmi vagony myslel.