SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Nemůžu nikde najít manuál na použití , svařuji v práci každý den , ale návod na obsluhu mi nikdo nechce dát .
Nevíte někdo kde bych ho našel ?
Nebaví mě o něj žebrat u nadřízených , jsou to primitivové .
Dobrý den,
obraťte se na firmu Fronius, nebude problém kopii dodat.
S pozdravem Zdeště
No já zas mám zkušenosti, že když nechám svařečům manuály od TPS2700 a 3200 Froniusek, tak pak můžu chodit ladit naprosto rozhozený mašiny. Takže se vždy zeptám co chce upravit a udělám mu to. Takže v tomto směru se nadřízeným nedivím.
Jestliže nahlásím poruchu , třeba , plyn z hubice na každém 20 kuse se nesepne , tak mě zajímá proč a pokud se tím nikdo nezabývá a nikdo mi není schopen říct , kdy byla naposledy provedena kontrola svařovací techniky , tak mi nezbývá nic jiného než si sehnat manuál a projít si možné závady v rámci možností samozřejmě .
Nejde o to dělat chytrolína , ale pokud se na té technice předemnou vystřídalo 10 lidí a z toho 5 mongolců , tak jsem si jist , že si s tím každý malinko pohrál .
Je to obrovský problém , máme v tlačítku na kontrolu průtoku plynu strčenou sirku , co více dodat .
Plyn defakto je po celou dobu sepnutý .A to si myslím není moc dobré .
tento problém mam také návod mi nedali ale strčili do ruk mašinu fronius magic 2500. Nějake kušenosti s tigem už mám a zajímá mě popis ovládacích prvků na panelu svářečky. Jestli by mi nekdo z vás nemohl poslat mailem scan stránky z návodu. K návodu se nejde dostat jen tak, všichni dělají jako by to byly plány k W1.
Předem děkuji za odpověď.
JJ tak nějak to mám i já .
Dobrý den,
pošlete oba email a který návod potřebujete na: emailusercz-webmaster-st@fronius.com a návod Vám pošleme v pdf.
F.