SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jako budoucí majitel Pegasu (objednávka vyřízena) se v současné době snažím orientovat v řadě hořáků MIG pro tento typ CO invertoru. Jediné co mi je jasné je EURO konektor , který je snad normalizovaný. Mám tedy problém co dokoupit . Je možná nějaká rada pro domácí použití? ( zde na fóru se řeší převážně použitý bohden , ale jak se orientovat čím je hořák osazen z výroby ) Doufám ,že jsem moc svůj dotaz nezkomolil a dík za případné reakce.
na tento inventor bude dobry MB 15 AK OD BINZELU.. NEBO JINE ZNAČKY http://www.naakup.cz/zbozi/215720602-ty … -ts-15-3m/
Dobrý den,
při výběru hořáku se orientujte podle předpokládaného výkonu a délky sváru. 15 je malý hořák. Pegas umožní i větší výkon a jeho zatěžovatel dovolí i dlouhé sváry. Proto pozor na výběr. Pokud máte práci různorodou potom doporučím velikost 24. Je to násuvný systém bez přídržného perka a odolnější jak 25.
S pozdravem Zdeště
Děkuji za rady , a po peněžním "šoku" po nákuou Pegase jsem šel do levnějšího MB15 - tak uvidím jak dlouho bude sloužit.
Editoval ulitej (13-02-2011 20:31:58)