SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny včera jsem si koupil co2 Einhell190 dnes jsem ji vybalil,ale ještě jsem ho nezkoušel jak to šlape? Když to tady pročítám tak vidím že s tím je docela dost lidí nespokojeno,tak bych se chtěl zeptat jestli jí někdo má a jak je s tím spokojen?? Mám to jen na domácí kutění,tak doufám že to bude stačit! Díky za vaše názory Rdaes.
mate einhell sga 190 nebo BT-GW 190 blue?
právě že bt-gw blue,ale ty sga byli prý lepší
Neni to až tak hrozne ako sa tu píše , sam vlastnim podobny stroj (akurat je pod inou značkou vyrobeny z rovnakych dielov).
Na domáce práce to plne postačuje.
A keby to nestačilo ,stači doložiť par kondenzátorov a hotovo .
Akurát si to pýta silnejši horák , lebo pôvodny je skôr vhodný na karosárske práce.
Mne sa začal prehrievať privod prúdu do horáku po pridani kondenzátorov......
Editoval m.evil (30-12-2010 17:24:50)
Díky za radu no vyskouším to a kdyžtak nákej pořídím.To se mi ulevilo že aspon na tu domácí práci to postačí! Díky
zkuste sní svařovat pokud bude dělat problemy, tak je vyřešíme..
jj vyskouším to a dám vědět! Děkuji za rady
U těchto svářeček asi spíše záleží na jaký kus narazíte, jako všechno od žlutých. Z této řady jsou asi nejhorší ty Einhel BT GW 150. Ty 170ky a 190 nevím. Jak psali předtím, zkuste to a nějaké drobnější chybičky se dají odstranit.
Ještě bych se chtěl zeptat jakej mám koupit drat chtěl bych 0,8ale nevim za jakou cenovou relaci,protože ta 5kilová civka začíná na nákych dvou stovkách a jde to na horu tak aby ty nejlevnější třeba nestály za prd! Jestli muže někdo poradit,tak budu rád. Děkuji
Kupte hlavně poměděný. Podle mě má lepší vlastnosti. Já kupuji asi za 350,- kč v takové oranžové krabici s černými obrázky a popisy. Název už nevím. Třeba Esab a pod jsou o hodně dražší, záleží na vás.
dobře já se po tom podívám třeba se mi to podaří najít ještě bych se chtěl zeptat jestli nevíte jakej je Invertor Ebaj známej si ho chce koupit,ale já jsem vživotě tenhle název neslyšel prej by měl stát kolem 3500kč tak nevím.Já mám Fimer k-134 s tím jsem celkem spokojen,ale ten je drahší a už se asi blbě schání Děkuji
Ja kupuji vetšinou na aukru je to tam levnejší z cenou do 300,- kč i z poštovnym..
Rades240 napsal(a):
dobře já se po tom podívám třeba se mi to podaří najít ještě bych se chtěl zeptat jestli nevíte jakej je Invertor Ebaj známej si ho chce koupit,ale já jsem vživotě tenhle název neslyšel prej by měl stát kolem 3500kč tak nevím.Já mám Fimer k-134 s tím jsem celkem spokojen,ale ten je drahší a už se asi blbě schání Děkuji
tento inventor jsem videl na aukru.. jeto asi 2 dny..
Děkuji já se tam mrknu diky mooc!
Zrovna ted jak naschvál tam jsou jen velká kluba! Já potřebuju ty 5ti kilové ještě minule tam byli
špatne jstese dival tohle je muj oblibeny prodejce na aukru aukci ma: http://aukro.cz/item1382987038_svareci_ … alita.html
Díky za odkaz tak jdu to obědnat
Vlastním invertor Fimer k-134 a mám možnost ho vyměnit za Gamu160 mohl by mi někdo poradit kdo s tím má víc skušeností která je lepší? Děkuji
jestli jeto tak tak si vemte gamu ma lepší zatezovatel_ vydrží vic.. už podle tohodle odkazu :http://www.fimer.com/it/saldatura/seriek/k114k134.htm fimer da na max 110A a gama 160 da tech 160A na max fimer da na 100% 65A gama 80A asi tak sam ji mam doma na svařeni na 130A elektrodou 3.15 uplne v pohode.. gama je česky vyrobek fimer italsky..
JoJo no asi to fakt vyměním já jsem si to myslel že ta gama je lepší.Děkuju pane Allle za radu
za malo..
Dobry večer chtěl bych se zeptat jestli je lepší gama 160nebo gama1500d??Jednu z nich si chci vybrat,protože ten svuj fimer jsem prodal,tak kterou mám vzit? Nebo jesli je ještě něco lepšího v nějaké dobré cenové relaci,tak prosim poradte.Diky Radek
gama 1500 d je lepší jeto profi svařečka gama 160 je jen hoby.
Já jsem se právě díval na aukru a tam ju prodává za 6tis komplet i s kabelama což je dobrá cena má ji od srpna,tak přemyšlím jestli ji vzit?
určite.. i z aukra se da pokud je nova..