SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Da sa to aj obycajnou flexou, ale ani brusivo nebude najlacnejsie
Hrube skrabance by som vybral najlacnejsie obyc. lamelovym kotucom, alebo ak tam nechces prebrusit jamy, tak takymto lamelovym diskom na flexu
Zacat nejakym hrubsim a postupne zjemnovat
Povrch by som zjednotil satenovacim valcekom - daju sa kupit unasace na flexu - je ale dobre, ak sa da, ztiahnut otacky na flexe
Sikovny sustruznik ten unasac spravi za chvilu .. a lacnejsie
Na vacsie plochy sa daju kupit tie lamelove disky aj vacsie - ale to uz treba 230 flexu. Unasace pre sustruznika tiez nie su problem
Editoval rcp (18-05-2019 07:49:21)
Ok a nebude to potom jeste potreba nejak osetrit aby se to neohmatalo - fleky a pod.
?
Ten valecek ti nerobi leskly povrch, ale matny - to je proti flakom a stopam po prstoch lepsie - na lesklom je to vidiet viac
Editoval rcp (18-05-2019 09:02:36)
mate niekto skusenosts touto čínou,pripadne ich viete porovnat kvalitu so značkovimy kotučmi?
na brusenie-satinovanie nereze. dik
Ja som mal podobny, mozno dokonca ten isty - predtym som mal nejake nemecke TAF kupovane u nas - zodrali sa zhruba rovnako, akurat ten "nemecky" je priemer 100 a stal 25€, ten cinsky je vacsi - tusim priemer 125 a stoji menej ako 10€