SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jaká značka je spolehlivá pro domácí kutění.Prsknu nějaký ten plech o výkendu,tak okolo tich 10-15tis.Hlavně s euro-koncovkou na kabel ten totiž mám.
Tady se o tom píše každou chvíli hromadu věcí. každý vám doporučí něco jiného. Já párkrát svařoval Omicronem Omi 165, dobrá mašinka. Celkově stroje od Omicronu jsou asi dobré. potom Alfa in, Kuthreiber, a potom různé modifikace. Záleží jestli chcete na 230V nebo třífázovou na 400V.
24paja napsal(a):
Jaká značka je spolehlivá pro domácí kutění.Prsknu nějaký ten plech o výkendu,tak okolo tich 10-15tis.Hlavně s euro-koncovkou na kabel ten totiž mám.
omni 165 si kupte.. sam mam svařečku přestavenu z einhela ze ktereho zbyla jen kastle a vnitrnosti jsou vymeneny za omni 165 krome tlumivky ta by tam už nevlezla tak je tam po domacku navinuta tlumivka pořadnou mědí..
Editoval alll (03-12-2010 20:07:53)
Já jsem párkrát s Omi 165 svařoval a jde vidět, že je to opravdu kvalitní svářečka. I froniusy, nebo kemppi jsou dobré ale ty už jsou moc drahé. Ale ta 165 by možná do 15 000,- vešla.
ked omi tak 165-ku alebo 204-ku na silnoprud...podla toho co je doma