SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
tomas brisuda napsal(a):
Zdravim potrebujem poradit ako do kukly 9002 x upevnit tu utesnovaciu handru na prisavanie vzduchu od adfla mam taku na suchy zips ale nejak mi hlava nebere co s tym
Skelet kukly pro filtraci je jiný než bez filtrace
jak to ze skelet je iny?nemas nejake foto?
dakujem za foto mam tu hornu s drazkami aj originalny komplet na privod vzduchu len tu ruzku asi nemam original,musim zohnat samolepiaci suchy zips a ten tam vlepit
tomas brisuda napsal(a):
dakujem za foto mam tu hornu s drazkami aj originalny komplet na privod vzduchu len tu ruzku asi nemam original,musim zohnat samolepiaci suchy zips a ten tam vlepit
Ta horni je práve bez filtrace k filtraci je ta spodní uzavrená aby tam nevstupovl kouř. Roužka se nevlepuje. Zitra ti to vyfotim jak to tam je.
jaj tak to som nevedel o.k. pockam na fotky
[/url[url=http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.php?image=./uploads/2784_20160208_072222.jpg]
Snad z toho něco poznáš jak to tam mà být
je mi to jasne ja mam ten skelet bez filtracie tak budem musiet tie prieduchy nejako zaslepit a vlepit tam suchy zips na ruzku alebo niekde zohnat skelet na filtraciu lenze neviem kde
tomas brisuda napsal(a):
je mi to jasne ja mam ten skelet bez filtracie tak budem musiet tie prieduchy nejako zaslepit a vlepit tam suchy zips na ruzku alebo niekde zohnat skelet na filtraciu lenze neviem kde
Tu roušku máš origo od speedglas?
tomas brisuda napsal(a):
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … _index.jpg
mam tuto zostavu original to asi nebude nie je tam na tej ruzke nic napisane
Tahle roužka myslim ze není origo.
kdyby nekdo mel zajem o koupi clean air basic 2000 dual flow tak napište na osbhodonin@seznam.cz mám to i s helmou ale je na broušení.
Ahoj, plánujem tiež kúpiť kuklu + filtraciu chcem sa len spýtať ci ma niekto skúsenosti s iným filtrom pre speedglasu ako je adflo. S adflo unas stojí cca 1300 e a s filtrom Verso 3m stojí len 700 tak by som rad vedel co a prečo diky
Ja mam Clean air s nastavenim ventilacie v 5 stupnoch je to super , lacnejsie vsetko ako od 3M, baterky mi vydrzali cca 2 roky musim kupit nove treba aspon 2ks jedna pri najvyssom stupni vetrania vydrzi cca 8 hodin, momentalne najmensie fukanie a 6 hodin ale baterky nastastie niesu az tak drahe kupil som 2ks za 80€. Kolega ma Adflo a po 6 mesiacoch mu baterky odisli a funguju ako mne 2 rocne. Filtre sa daju zohnat na Cleanair na bazosi za super peniaz. Za mna opat Cleanair teraz maju novy model s podstatne rychlejsim nabijanim.
Mě v adflu baterka držela 2 roky než se začala doba zkracovat mezi nabíjením.
takze to mam chapat tak ze adflo je najkvalitnejsia filtracia ? preto je to o tolko drahsie ako ostatne ?
Lebo je to 3M preto ta cena
Tak som sa predsa rozhodol pre speedglasu, 9100fx xx tak snáď bude slúžiť večne za tie prachy
http://oenergetice.cz/wp-content/upload … 24x701.jpg
Jen pro zajímavost-plynovod