SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj. Mám možnost koupit svářečku Techniker SGA-210 německé výroby. Prý umí svařovat nerez, ocel, hliník, má měděné jádro. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nejsou v tom 3v1 nějaké nevýhody? Co poruchovost, dostupnost náhradních dílů atd. Díky za veškeré info
Radůzo napsal(a):
Ahoj. Mám možnost koupit svářečku Techniker SGA-210 německé výroby. Prý umí svařovat nerez, ocel, hliník, má měděné jádro. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nejsou v tom 3v1 nějaké nevýhody? Co poruchovost, dostupnost náhradních dílů atd. Díky za veškeré info
vypada to na prejmenovaneho einhela ty tvary a ovladací prvky mi pripominaji 3F einhela sga200/3 co mam doma na opravu, ale majitel nedodal prepinač tak opravu jsem nezačal.. je tam 3F trafo vinute hlinikem podle tabulky co na ni je tak to ma příšerny zatežovatel a za 12000 bych to nebral.. to spíše tohle z aukra:http://www.aukro.cz/item1217375956_nova_co2_svarecka.html 1. jeto nove ze zarukou 2. dostupne nahradni dily 3. ve vybave je i 3M hořak s eurokoncovkou dobry zetezovatel atd .. je ochoten prodat i mimo aukro... a tech penez na vic by mi nebylo lito normalni cena te mašiny je nekde spíše k 19000,-
Stránky: 1