SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim pani,
poprosil by som o radu, pretze by som chcel vyrobit do domu radiatory z nerez ocele. Potreboval som, aky typ nerez ocele pouzit a co na zvaranie. Radiator by mal mat rebra vyrobene zo stvorcov 300MMx500MM. Boli by to pospajane JAKL 60x20x1,5, alebo2MM. A zvaracku rozmyslam kupit od Omicronu GAMA 315 AC/DC - SET. Je to dobra volba. Nemam stym skusenosti, ale taky radiator je dost drahy, keby som ich kupil 5. Tak rozmyslam tymto smerom.
Viete poradit???
Nerez ma horsiu tepelnu vodivost, takze neviem ci je to ten spravny material na radiatory. Zvaracku na nerez nepotrebujete AC/DC, staci DC.
Urcite by satcila DC, ale chcel by som ju neskor vyuzivat aj na zvaranie hliniku.
..můžeš to zkusit 19/9 neboli 308 podle mě práce úlně zbytečná. Co jinak semancko jek ti šlape TT1600?
Nerozumel som odkazu od gondisa
2 ilcane, comu konkretne si nerozumel? Navrhol ti ocel oznacenu cislom 308. Podla tohoto ju bez problemov zozenies u dodavatela nerezu.
2 gondis, ja som maximalne spokojny, ta zvaracka je podstatne lepsia ako moje schopnosti, takze nepodarky su sposobene mojimi dvoma lavymi rukami. Na take to domace lepenie je to asi az pridobre. Ked dorobim pulzator tak uz to nebude mat chybu. Akurat ma stve nedostupnost schem, rad sa dozviem ako veci funguju.
Dozvarania.
Editoval semancko (23-08-2010 17:54:01)
Jeeeej. Tak to robi asi moje IQ, ze ma to nenapadlo.
Myslis, ze by to slo zvarat pekne aj s CO? Aby to nejako vyzeralo? Mam Omicron OMI 204.