SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
kolego Vont , daj sem neaku novu schemu ked mas ... IO lM324 a SG3525 , UC 384X su uz zastrale , mas aj novsie ?
To Vont: klidek, myslim ze chlapi reagovali trcohu podrazdene opravnene, protoze tvuj predchozi prispevek
vont napsal(a):
gamy nejsou nijak složitého zapojení a elektronik si s nimi poradí i bez schémat.Už jsem jich měl několik v rukách a s různými závadami-a jde to.
je uplne, ale uplne na ho.... Moc noveho si nam tim nerekl.
Jestli mas schemata, jsme urcite v ocekavani tvych dalsich prispevku.
Editoval ezopaci (18-12-2010 22:47:26)
to ezopaci-máš naprostou pravdu,mnozí reagovali ještě nesrovnatelně mnohem více podrážděněji(řečeno doslova zaobaleně)-když mimo forum,ale přímo na můj email posílali přímo "výstrahy" abych se vůbec neopovažoval zveřejňovat nějaká schémata-a argumenty měli někteří velmi pádné.Vlastně v dnešní době se není čemu divit-schéma je pro elektronika to čím jsou noty pro muzikanta-a tím bych mnohým poškodil jejich dobrou živnost.
A konstatováním o jednoduchosti Gamy jsem rozhodně neměl na mysli nic špatného-prostě jsem chtěl nějak zahájit vstup do fora(ono je totiž nejdůležitější opravit příčinu závady a ne jen její důsledek-dle některých rad na foru-totiž když se jen vymění zničené koncáky,ale neopraví se byť drobná závada v buzení,po zapnutí bude zase jen dýmový efekt)-ale nyní již vidím,že to opravdu nepůjde=nechci si přidělávat další problémy.Omlouvám se.:vont
vont napsal(a):
to ezopaci-máš naprostou pravdu,mnozí reagovali ještě nesrovnatelně mnohem více podrážděněji(řečeno doslova zaobaleně)-když mimo forum,ale přímo na můj email posílali přímo "výstrahy" abych se vůbec neopovažoval zveřejňovat nějaká schémata-a argumenty měli někteří velmi pádné.Vlastně v dnešní době se není čemu divit-schéma je pro elektronika to čím jsou noty pro muzikanta-a tím bych mnohým poškodil jejich dobrou živnost.
A konstatováním o jednoduchosti Gamy jsem rozhodně neměl na mysli nic špatného-prostě jsem chtěl nějak zahájit vstup do fora(ono je totiž nejdůležitější opravit příčinu závady a ne jen její důsledek-dle některých rad na foru-totiž když se jen vymění zničené koncáky,ale neopraví se byť drobná závada v buzení,po zapnutí bude zase jen dýmový efekt)-ale nyní již vidím,že to opravdu nepůjde=nechci si přidělávat další problémy.Omlouvám se.:vont
Vítám nového uživatele. Pokud máte nějaká schémata a strach s jejich zveřejněním , tak mi prosím pošlete balík schémat na jsu@email.cz .Sám jsem x schémat zveřejnil a zaslal, aby někomu pomohli. Pokud se to někomu nelíbí, tak je to jeho problém. Kulatně řečeno s tím tak maximálně nemusí souhlasit. Nevím co jste myslel tím, že Vám někdo vyhrožoval, ale nedovedu si to moc představit. To jako, že to tu hlídá nějaká tajná policie servisních středisek, nebo něco podobného :-) ? Pokud opravdu něco máte a jste ochoten se podlit, tedy něco pošlete, tak předem děkuji
Editoval prezident (19-12-2010 15:07:43)
Stránky: 1 2