SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
crosby napsal(a):
Tak jsem se vrátil ze svářecího výletu a svářečka i svářeč jsou evidentně v pořádku. V dílně jede o cca 10V menší napětí než v domě kde jsem ji zkoušel. V zásuvce jsou všechny 3 fáze (zkoušeno fázovkou) a motory se točí, bodovka jde o.k... Tak čekám na elektrikáře a předávám celý problém jemu :-) Díky za všechny rady!
Dobrý den , nebo ahoj- zaujal mě Váš problém , smím se zeptat jek jste dopadl s tím elektrikářem a jak to všechno dopadlo? díky M.
Výsledek byl jednoduchý, opravdu chyběla jedna a sice 2. fáze, což bodovce nevadilo a motor se s tím taky popral statečně. Problém byl ve špatných popiskách v el. rozvodech, kterým jsem důvěřoval a tím pádem přehlídl prasklou pojistku a nejspíše naměřil nějaký naindukovaný proud v zásuvce.
crosby napsal(a):
Výsledek byl jednoduchý, opravdu chyběla jedna a sice 2. fáze, což bodovce nevadilo a motor se s tím taky popral statečně. Problém byl ve špatných popiskách v el. rozvodech, kterým jsem důvěřoval a tím pádem přehlídl prasklou pojistku a nejspíše naměřil nějaký naindukovaný proud v zásuvce.
Tak hlavně že jste na to přišel a avyřešil problém.M.
crosby napsal(a):
to je nejakej zocelenej motor