SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
... povedlo se mi výhodně koupit materiál 19552 a chtěl bych si z něj vyrobit tzv.gilotinku Přípravek na sekání,osazování a dělení za horka...materiál má rozměry 50x110 mm,ale potřeboval bych k delším stranám přivařit obyčejnou konstrukční oce ljako vodítka...proto vás prosím o nějaký tip.čím to svařit...předem dík
UTP 65, Böhler FOX CN 29/9 atd.
Předehřev tak 380-400°C a po svaření pomalé chladnutí.
...díky,našel jsem ekvivalent těch zmíněných elektrod,je to od firmy ChemWeld,číslo 8200...mají i výhodu,že jdou použít i s trafosvářečkou,zkoušel jsem to a po svaření jsem výrobek kalil na cca 1000-1050°C...nevznikl žádný problém ,jak ve sváru tak ve výrobku i vodítkách...nevíte prosím,kolik stojí zmiňované elektrody od Böhlera?...2.5 mm?...
Jdou také na trafo a vyrábí se i menší rozměry, 1,5mm a 2,0 mm
UTP 65 D 2,5x250 krab. 3,4 kg=246 ks, cena 652,- Kč/kg
koník napsal(a):
...díky,našel jsem ekvivalent těch zmíněných elektrod,je to od firmy ChemWeld,číslo 8200...mají i výhodu,že jdou použít i s trafosvářečkou,zkoušel jsem to a po svaření jsem výrobek kalil na cca 1000-1050°C...nevznikl žádný problém ,jak ve sváru tak ve výrobku i vodítkách...nevíte prosím,kolik stojí zmiňované elektrody od Böhlera?...2.5 mm?...