SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Vie niekdo určit pričinu prečo MIG 155/6W nemá dostatočný výkon,skratka leptá.
JAKY POUŽÍVATE DRAT? 0,8 NEBO 06?
DEJTE NA SVAŘEČCE NEJVYSÍ STUPEN KTRERY TAM JE A DEJTE POSUV DRATU TAK NA 3/4 VYKONU POSUVU PAK SKUSTE DELAT HOUSENKY NA NEJAKY SILNEJSÍ PLECH TŘEBA 5 MM A UBIREJTE DRATU POPRÍPADE I VYKONU SVAROVACIHO PROUDUAŽ BUDETE MIT PLYNULY POSUV A OBLOUK BUDE STABILNÍ, JATO TAKY SKOUŠEL ALE S DRATEM 0.8 NA ME EINHELL BT GW 170 a ta celkem svařuje obstojne už jsem sní ledaco posvařoval, ale drat 0.6 mam taky, ale zatím jsem neskousšel. uvidime vyskoušejte uvidite.
Ale mňe to tak pripadá ako keby kolísalo napätie.
favorit napsal(a):
Vie niekdo určit pričinu prečo MIG 155/6W nemá dostatočný výkon,skratka leptá.
Dostatečný výkon na co? Má výkon na auto, případně mat. 3-4mm, víc od toho čekat nelze (mám jí, vím o čem mluvím)
Pokud možno nepoužívat prodlužovačku! Bere výkon, nejlíp přímo ze zásuvky na zdi, v nouzi co nejkratší prodlužka 3x2,5mm (žádná z obi s průřezem 3x1,5 nebo dokonce 3x1mm!)
Měl jsem špatně odizolovanej kabel u zemnících kleští (zbyl tam kousek té průhledné fólie mezi kabelem a očkem), svěrku radši novou, nebo vylepšit kusem Cu plechu, očko zapájet.