SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
ma niekto skusenosti aj s tymto strojom?
Kemppi je extra třída a taky je cenově uplně jinde než jiné hobby invertory.Pokud máš možnost koupit tenhle profi stroj za přijatelnou cenu, je to výhra.
všetky cesty vedú do číny
V podstate je to pravda, ale to je len málo % z kvality stroja, musia byť tie súčiastky pospájané tak aby ten stroj bol kvalitný a to je umenie...
Ja mam Minarc 140 a som s tym spokojny,nedavno som zvaral I-čka 200 mm,asi 10 hodin.Super,ze sa ani nevypla z dovodu prehriatia...myslim,ze na domace prace plne postacujuci vykon...ale za vsetko kvalitne sa plati
Nazdar
Má Kempy Minarc 150 Lift Arc ?
Nazdar
Má Kempy Minarc 150 Lift Arc ?
kupil som ten minarc150 je dobra vysoka spokojnost
roman.t11 napsal(a):
kupil som ten minarc150 je dobra vysoka spokojnost
Ahoj. Ako sa zapaluje obluk pri zváraní TIG- om, škrtnutím alebo Lift Arc zapalovaním obluka?
http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? … 2009012402
Nazdar.Ten stroj ma pri zvarani elektrodou:Hot start-bezproblemove zapalenie obluka.Arc Force-stabilne horenie.AntiFreeze-zabranuje prilepeniu elektrody.Pri Tig-Kontaktne zapalovanie.Zvaral som elektrodou cely den ani raz nevypla tepelna ochrana,pouzite elektrody esab bazicke121-priemer2.5mm.
roman.t11 napsal(a):
Nazdar.Ten stroj ma pri zvarani elektrodou:Hot start-bezproblemove zapalenie obluka.Arc Force-stabilne horenie.AntiFreeze-zabranuje prilepeniu elektrody.Pri Tig-Kontaktne zapalovanie.Zvaral som elektrodou cely den ani raz nevypla tepelna ochrana,pouzite elektrody esab bazicke121-priemer2.5mm.
Takže ak som dobre rozumel,tak tá zváračka nemá Lift Arc ?
Tig.som este nezvaral ale myslim si ze sa stym skrta.ja zvaram iba elektrodou.fakt presne neviem.kto to pozna nech napise.diky
Editoval roman.t11 (22-06-2010 17:05:06)
TIG ma na skrtnutie,zvara to super,na obcasne tigovanie v terene postacujuce
Ahoj mám teď možnost koupit v bazaru kemppi 150, boreček co tomu nerozumí mi ji nabízí za 2500,- tak po přečtení tohodle odkazu ji klukům do práce asi vezmu ...díky tady
vypadá jak nová vč. kabelů
Editoval solar.club.717 (06-10-2013 09:12:22)
Stránky: 1