SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, jsem tu nový nejsem ani uplně svářeč profík, občas vařím stejnosměrem elektrodou občas s hořákovým MIG/MAGem, ale dostala se mi do rukou z pozůstalosti soustava ESAB LAX 320 s podavačem MEK 2 a odsávačem KEMPER, je to celý poměrně velký monstrum a nevím co s tím.....s ESABEM menším mám zkušenost, ale ptám se na radu mám si to nechat nebo to vyhodit nebo kdo by o toto mohl mít zájem jde o původní vybavení z rodinné zámečnické firmy, byly tam tyhle mašiny dvě jedna s MEK2 a jedna s MEK4...přijdou mi celkem zachovalé, ale je to na mě moc profi systém....napadá vás zda je pro to nějaké vhodné použití? Všechno je to ročník kolem 2005, kalibrace to má do roku 2025 a vařilo to sváry, který byly teĎ nevím zda píšu přesně "Státem regulované sváry" nebo něco v tom smyslu, resp. pracovali na tom dva profici co měli zkoušky atesty atd.... ale ty už jsou v penzi.... Děkuji napřed za radu tip i myšlenku co si s takovými mašinami počít...