SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Dobrý večer
Mam otázku voči zváraniu Mig/Mag som úplný začiatočník akurát som na konci 2hého ročníka strednej školy a ďalší rok mám ísť na zváračsky kurz platený školou chcel by som sa naučiť základy.Potrebujem zváračku na bodovanie tenkých plechov na aute a keď sa neskôr naučím zvárať tak aj nejaké konštrukcie na zákazku.Chcel by som jeden stroj ktorý mi vydrží dlho (nemam peniaze kupovať 2× ,😅).Rozmýšľam nad zváračkou niečo ako GYS multiweld FV 220mc keďže mam v dielni 230V zásuvky a väčšinou budem robiť na predlžovačkách . Mam ísť do tej gys multiweld alebo sa mam pozerať aj po nejakej synergickej zváračke ?
Za odpovede vopred ďakujem ☺️
Editoval David02 (Včera 22:02:32)
Nenapsals svůj cenovej strop. Těžko radit.
Nicméně - GYS jsou tuším frantíci. A frantíci techniku neuměj, uměj akorát jídlo a pití. Sice se najdou lidi, kteří budou nesouhlasit, ale já vím svoje. Nakonec, nemusíme chodit daleko. Stačí se pozeptat, jak je to s dodávkou houfnicí Cezar ....
Další, co bych nekupoval, je Telwin. To jsou taliáni, taky nic moc. Celkem solidní volba je některá z českých svářeček, aspoň bude nějakou dobu servis. Samozřejmě za lepší peníze dostaneš lepší stroje - Lincoln, EWM, Fronius ....
Ale jak jsem napsal na začátku - jakej máš finanční limit?
Editoval pafik1605 (Dnes 08:46:30)