SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Rad by som si precital nejake nazory na tento invertor,kupil som ho pouzivany,ale je vo velmi dobrom stave...
Elektrodou som sa naucil inak zvarat len pred casom s nim,predtym len nejake male drobne opravy...Zvaram MIG/MAG,papiere na ZM-1,ZT-3...
Nejake info o praci v CR alebo zahranici,keby niekto vedel vopred dakujem:-)Robil som v Nemecku-Schmitz-kamionove muldy a navesy,Taliansko-zvaranie mostovych nosnikov,Rakusko...
Diky za ohlasy
Tak tady snad značka KEMPPI mluví sama za sebe, ne.Pokud byla i nějaká rozumná cena, tak je to super koupě do které bych šel bez rozmyslu i já.Jinak se trochu podivuji nad tím svařováním mostních nosníků s oprávněním Z-M1....:-)
Kupil som ju za 400 EUR...komplet.Planujem kupit teraz horak na TIG s ventilom na plyn aby som mohol doma TIGovat.No s tou Z-M1 to bolo tak,ze som robil vo firme v Taliansku,kde sa vyrabali komponenty na most...palenie,vrtanie atd.Ja som zvraral male konstrukcie,ramy a pod.Vypadol chlap a mna dali ze nech si to skusim a tak som to potom zvaral ja...aj ked som nemal na to st.skusku...zvarali sa vecsinou pozdlzne kutove zvary-6-10mm
Stránky: 1