SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím, aký TIG horák sa hodí na tento typ zváračky? Niečo lacnejšie len na doma. Ďakujem
V podstate akýkoľvek. Ja mám suchý aj dva mokré binzel . Stačí si vybrať aby bol vhodný zatazovatel na predpokladanú prácu. Takže pokiaľ tenké plechy suchý stačí aj 9na ideál je17 ,prípadne 26ka ak sa bude masina využívať naplno a dlhú dobu . Keď aj nesedia koncovky na pripojenie k stroju všetko sa dá prerobiť. Pokiaľ nepasuje matica na pripojenie plynu stačí dať druhú.Pokiaľ koncovka na ovládanie tlačitok aj tá sa dá precinovat .Neviem odkiaľ ste ak od NR tak vám darujem zadarmo takú.
Zdravím ak nemám na horaku koncovku 5kolik pre ewm aj to sa dá prerobiť?
Určitě. Zapojení konektoru je v manuálu. Jen musíš ten konektor sehnat. Dá se koupit jako náhradní díl, ale nečekej nic levnýho. Levnější by byl koupit ho třeba v https://www.tme.eu/cz/katalog/konektory_46/ , ale musíš zjistit, jakej je to typ.
Hele co jsem našel
Editoval pafik1605 (22-02-2024 10:20:11)
Pokiaľ by si mal cestu poblíž tak ti ten konektor darujem
Tono78 napsal(a):
Pokiaľ by si mal cestu poblíž tak ti ten konektor darujem
Nazdar ale ja mam 160ku 8kolik
Ja som rozumel tak že keď nemáš na horaku 5kolik a chceš tam dať taký konektor . Teda na horak nahodit 5kolik ,ak áno tak mám pár takých
Áno tak ale z horaku ktorý mam na Cemont mi idú iba 2 drôty a na ewm je 8 kolík
8kolíkovú nemám. Pokiaľ sú len dva drôty tak je tam len jedno tlačítko na horáku usudzujem . Z tej schémy čo tu bola uverejnená sa dá pozrieť čo treba zapojiť. Inak ak máš nablízku dáky servis zo zváračkami tak stačí poprosiť či ti neodcvaknú z dakeho starého zlého horaku tu koncovku. Ja som tak tiež dobre pochodil v Formica Nitra keď som mal ešte kemppinu a zháňal som konektor.
Tono78 napsal(a):
8kolíkovú nemám. Pokiaľ sú len dva drôty tak je tam len jedno tlačítko na horáku usudzujem . Z tej schémy čo tu bola uverejnená sa dá pozrieť čo treba zapojiť. Inak ak máš nablízku dáky servis zo zváračkami tak stačí poprosiť či ti neodcvaknú z dakeho starého zlého horaku tu koncovku. Ja som tak tiež dobre pochodil v Formica Nitra keď som mal ešte kemppinu a zháňal som konektor.
Vďaka za radu skúsim v NR . Potrebujem to kvôli pulzu
Včera jsem koukal na ten konektor. Netuším, co je to za typ. Myslel jsem, že to bude nějakej Weipu, ale má to bajonet, ne závit.
Stránky: 1