SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Frank: jojo, jen aby. Koukám na trubku a vidím, jak jim to nečerná. Proč?
pafik1605 napsal(a):
Frank: jojo, jen aby. Koukám na trubku a vidím, jak jim to nečerná. Proč?
Proč? Protože záleží na složení a obsahu legur v příd. mat. A potom díky moderním mašinám, kde lze dokonale vyladit proces, tak, aby to vypařování legur z materiálu bylo minimální. Já to zde vidím naprosto dokonale na tomto video. Podívej jak mu to kouří ve čtvrté minutě videa...
https://youtu.be/kCgm3bVDsMw
Editoval Frank (30-12-2022 17:22:15)
Já se osobně nebudu až tak moc trápit, zkusím to vylepšit, ale jinak to nevidím nijak dramaticky, vzhledem k tomu, že to očmouzené má i firma, co z hliníku svařuje oceánské jachty kategorie A a má ten proces certifikovaný od Lloyds (jinak by loď nešla pojistit a byl by problém s placením například záchranné operace).
habaso napsal(a):
Já se osobně nebudu až tak moc trápit, zkusím to vylepšit, ale jinak to nevidím nijak dramaticky, vzhledem k tomu, že to očmouzené má i firma, co z hliníku svařuje oceánské jachty kategorie A a má ten proces certifikovaný od Lloyds (jinak by loď nešla pojistit a byl by problém s placením například záchranné operace).
Přesně tak, to očouzení vůbec neznamená, že je něco vyloženě špatně.
Niekedy aj základný materiál obsahuje nečistoty , ktoré sa pri zváraní vyplavujú na povrch .
Boha další bible . Zastřelte toho psa .
Stránky: 1 2