SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj dokážete mi poradit jakou svářečku pořídit měl jsem powermat 230 ale letěla do smetáku moje požadavky na nový stroj jsou funkce MiG TIG synergie a TIG aby měl funci aut.ovladani plynu ne kolečko na hořáku a s cennou okolo 15tis 🙂 díky......
Editoval Brokes (08-10-2021 05:22:01)
Hele Broku jestliže tě nechal s odpovědí na holičkách i varok. Je situace špatná! Nikoli neřešitelná. V místě tvého bydliště najdi most, nejlépe s betonovými pilíři. Rozběhni se proti němu a čelem vší silou do něj práskni. No a potom tady napiš , že scháníš takovou mašinu s cenou okolo 30táců.
nešika napsal(a):
Hele Broku jestliže tě nechal s odpovědí na holičkách i varok. Je situace špatná! Nikoli neřešitelná. V místě tvého bydliště najdi most, nejlépe s betonovými pilíři. Rozběhni se proti němu a čelem vší silou do něj práskni. No a potom tady napiš , že scháníš takovou mašinu s cenou okolo 30táců.
Nevim kam tim miris ( Ale vypada to na nabadani k nespravnemu cinu)... Spis mu ji pomoz seHnat...
Ten nesprávný (nesveprávný) čin se odehrál 08-10-2021 05:21:19 přednesením tohoto požadavku.
nešika napsal(a):
Ten nesprávný (nesveprávný) čin se odehrál 08-10-2021 05:21:19 přednesením tohoto požadavku.
No v takovou hodinu se paaar chybicek v nespravnemu stavu muze staat.🍾🍺🥃🥃
Ono by bývalo stačilo napsat, že za daných podmínek je úloha v podstatě neřešitelná, a ať dá zadavatel jiné podmínky.
Šlo by se též dotázat, jestli požadavek "nový stroj" je absolutní, nebo relativní. Ale ani tak to vyřešení nijak zvlášť nepomůže.
Bojím bojím. Taky vybírám a ze strojů, co mě zatím zaujaly, to splňuje jen Alfa In Perun 200 MIG nebo Kowax Genimig 250 LCD. Bavíme se ale o částkách o 100% vejš.