SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim .Po zapnuti sa na displeji rozsvieti tH . Ventilator ide. Ovladanie parametrov a prepinanie prvkov nereaguje. Nemali ste niekto podobny problem???
Editoval pepinko747 (05-08-2021 20:18:51)
Není to žádná čína ,není to 100 let starý . Všechny při koupi zajímá servis tak jim zavolejte .
TH - temperature high vysoká teplota.., a v pravo hore svieti indikácia preťaženia, overvoltage, takže servis... tranzistory budice alebo len tepelna poistka.. servis
Dakujem za rady . samozrejme ze SERVIS je ta najjdednoduchsia. V servise to bolo (autorizovanom) chceli menit celu riadiacu dosku . no pre tento model uz sa nevyraba .
Tvl Číňan bouchá pořád to stejný a desek je všude plno a on si koupí někdo takovej značkovej zelenej pekáč na kterej už po 3 letech nic není .
Ale abych nebyl hnusnej je to u všech stejný xD Nějakej neofiko servis se na to určitě koukne .
Mrknul bych dovnitř jestli tam neplandá nějakej kábl.
A nakonec to bude třeba jen kousnuté to teplotní čidlo.
Já jsem měl něco podobného s MW 2200 . Dali novou desku a je klid. Jen mi to zhučelo s metru na zem. Oprava 9koliku s daní.napsal jsem to dph na kámoše tak že 7 kolíku. No za blbost se platí. Jen mě mrzí že jsem si tehdy někde nepoznačil karty ,jestli je opravdu měnili. Někde malou tečku fixou. Možna že jen zasunuli povytažený konektor. V práci mám tu samou 2200 co ta zažila otřesu od brusky prachu a kdo ví čeho . chodí pořád skvěle. U te moji ten náraz byl už přez jeji únosnost.
Stránky: 1