SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
ahojte. Chcel by som sa opýtať na názor na zváračku Varmig 2800 nakoľko som o nej žiadne informácie nenašiel. Doteraz som zváral s MMA. CO-čko som ešte neskúšal. Síce ta zváračka má nejaké drobné vady ktoré si samozrejme opravím, len či to má zmysel dávať do kopy ?!
Editoval cyberspy (03-08-2021 22:41:54)
Nevím, co chcete vědět, ale slovinská společnost je na trhu už nějakou dobu, jejich mig stroje se prodávají po celé Evropě pod různými názvy. Jedná se o třífázový stroj s 250 ampéry a 10 stupni dělícími 230 ampérů po 10, což dává 23 pro každý stupeň. Pokud je transformátor v zásadě dobrý, není obtížné jej opravit.
Tenhle typ jsem zatím nevidě jen slabší, myslím že 1600, byl ve žluté bedýnce podobný odstín jako Omicron a silně mi to připomínalo Einhely. Svařování neodhadnu, viděl jsem jen pár prskanců, ale to taky žádný zázrak nebyl.
Varmiga mají kamarádi na svařování tenčích plechů(karosářská,zalepit výfuk apod.) a v pohodě stížnost žádná,sváry v pohodě i pod Co2.Za mně ji dát do kupy smysl dává.Nějaké mouchy má každá mašina z druhé ruky.jJe o to přijít na ně a pak jsou 3 varianty:odstranit je,naučit se s nimi žít s co nejméně dopady na požadovaný výsledek nebo když to neklape tak mášu z domu....(je to jak s "babou")