SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
EDIT: Honza007 byl fakt hodnej a dal mi vyčerpávající praktický i teoretický úvod do všch základních svařovacích technik a všeho možného okolo. Je to profík na slovo vzatý, díky.
Zdravím, chci se naučit svařovat a řezat plasmou, abych mohl realizovat kutilské projekty kolem domu.
Nenašel by se tu někdo z Prahy, nebo Litoměřicka, kdo by byl ochotný zodpovědět mi pár dotazů a nechal mě zkusit TIG a MIG techniku? Stačilo by mi jedno odpoledne.
YouTube instruktážní videa jsou sice fajn, ale radši bych si to trochu ohmatal, než si začnu nakupovat svoje vybavení.
Cenu navrhněte sami.
Díky, Vojta
Editoval Clogg (30-03-2021 09:57:38)
Prihlas sa na dobrovolnu brigadu alebo ze upraces u bouraca
Tig a Mig nemužu nikoho učit když to neprovozuju.
Provozuju MMA (sváření i zápas) a taky dělení plasmou - ale nemám pedagogický vlohy ani vzdělání.
Hned jak vodevřou hranice pojedu se vyčváchat do termálů a cestou předvedu MMA jednomu týpkovi v Blavě.
Dufam ze chces ukazat MMA na Froniusiovi lebo len ten udajne prezije namocene kabble
v Blave potok https://sk.wikipedia.org/wiki/Blava
Pokud si udelas cestu k Mnichovu Hradisti neni problém.
Honza007 napsal(a):
Pokud si udelas cestu k Mnichovu Hradisti neni problém.
To by šlo ale asi až po otevření okresů. Teď mám povolenku jen na Praha-Ltm
Ok nebo si napsat glejt sam.
ihlan napsal(a):
Dufam ze chces ukazat MMA na Froniusiovi
MMA které chci předvést v Blave nelze předvádět na žádném aparátu.
To které plánuji lze demonstrovat pouze na svářeči.
Nejlíp na nějakém bratovi, malém či velkém.
No skoda ze to taha do toho potoka lebo unas je pekne ale nic na buranie ale mozno potrebujes novyzivot
tam sa boja lepsi MMA zajst to je arena
Inak premyslam preco ten pafik z prahy mlci ozve sa vsade ale tu cuusiii - lifyho zvladol zvladne aj Vojtu
Editoval ihlan (26-03-2021 04:56:29)
ihlan, neser!
Jinak cely pristi tyden jsem doma ozvi se mi kdyztak na email.
Stránky: 1