SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím všetkých.
Potreboval by som vedieť váhu týchto káblov kvôli reklamácii.
Z obchodu mi ich neposlali, hoci som objednával zváračku ako set aj s káblami a potrebujem to dokázať váhou balíka.
Balík som si musel vyzdvihnúť až po 14 dňoch na centrále SPS. Ani by mi ho nedoručili. A v obchode že tovar máte na druhý deň doma. Sranda.
A ešte keď otvorím krabicu, chýbajú káble. Skoro ma piclo.
Ďakujem za každé info.
CU-káble 1,8kg s koncovkami CX0020 (malé) , kukla cca 0,7kg ...
Akú zváračku si kúpil a kde ?
Editoval atishajn (27-12-2020 09:26:17)
Makin 160 z obchodu Zvaracka.eu
A uz si im volal? Lebo uz som parkrat chybajuci tovar s velkymi eshopmi riesil a nikdy nebol problem. Zvaracka vyzera byt dost velky obchod.
Nevolal. Teraz nerobia. Zistil som to 25.12.
Pisal som hned e mail. Ake podla vahy by to mali uznat. Balik mal presnu vahu podla kurierskej spol.
Tak sa vyser na vahu kablov, najprv im slusne zavolaj a nerob paniku.
Uz som mal tu cest s nimi komunikovat ked som 14 dni nahanal balik. Tvrdili mi ze kurier sa mi nemoze dovolat. Nakoniec to nebola pravda. Balik som musel sam vypatrat na centrale.
Uvidim ci aj v teraz si nebudu vymyslat. Preto zistujem vahu kablov.
Ale dakujem za info.
Chybu robi obchod ze ma zmluvu s SPS. Nie sa vyhovarat na kurierov.
Mne kurier stratil balik plechu s rozmermi 2x1 m, takze na Slovensku nic nie je nemozne. Hladali ho tyzden
Je třeba kupovat od správných prodejců. Když jsem já teď kupoval invertor, tak na stránce eshopu o káblech nebyla ani zmínka. Tak jsem se smířil s tím, že káble za další tisícovku dokoupím, prodejnu mám takových 5 kilometrů daleko.
Ale než jsem se rozhoupal, tak naštěstí balík přišel, dívám se dovnitř do krabice a ono tam kábly jsou a podle papírů v dodávce je to i s těmi kábly správně, na stránce eshopu to mají blbě.
Těch 1,8 kg svařovací i zemnicí dohromady to odhadem asi bude.
Radim: A kde jste prosím ten invertorek kupoval, když máte napsáno že jste někde ze severní moravy a odkaz na e-shop kde jste vybral invertor je firma z prahy?
varok napsal(a):
Radim: A kde jste prosím ten invertorek kupoval, když máte napsáno že jste někde ze severní moravy a odkaz na e-shop kde jste vybral invertor je firma z prahy?
???
Radim: No píšete že jste koupil invertor v prodejně co máte pár km od baráku. V jiném tématu jste dal odkaz na nějaký obchod s invertory Dnipro, ale firma někde z prahy. Nebo jste nakonec koupil něco jiného?
Welda: On to psal před pár dny v tématu o Vánocích. Odkud přesně je možná Radim někdy psal, ale už si nepamatuji. A soukromé zprávy nevím kde se tady dělají, ja občas používám ten odkaz na e-mail. A teď to není Severomoravský kraj ale Moravskoslezský
varok napsal(a):
Radim: No píšete že jste koupil invertor v prodejně co máte pár km od baráku. V jiném tématu jste dal odkaz na nějaký obchod s invertory Dnipro, ale firma někde z prahy. Nebo jste nakonec koupil něco jiného?
Je třeba pozorněji číst moje příspěvky.
Už jsem to pochopil. Invertor jste koupil přes e-shop v té prodejně v praze, ale myslel jste že tam nejsou sv. kabely a ty jste chtěl koupit v nějaké prodejně co máte kousek od bydliště? Tak to se omlouvám, prvně jsem to asi špatně pochopil.
Varok: Správně.
A prozradíte odkud prosím vás jte přesně? Z Dětmarovic?
Stránky: 1