SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den.
Než začnu, chci říct že jsem začátečník ohledně pracování s autogenem, podíval jsem se na co nejvíc instruktážních a bezpečnostních návodů co jsem našel, ale jedna věc mi stále vrtá hlavou.
Našel jsem doma pojistku PH2. Chci se zeptat zda tato pojistka zabrání spětnému šlehu, pokud ne, tak je moje otázka k čemu tato pojistka slouží.
Také bych se chtěl zeptat co doporučujete pro bezpečnost při pracování s autogenem, jelikož na mém je zatím jen pojistka BV-12, která vím že ani zdaleka nestačí.
Předem děkuji za všechny odpovědi
Pokud si chceš hrát bez jakýchkoliv zkušeností doma s autogenem, je to tvoje volba a namontuj si co chceš a kam chceš. Pojišťovna a hasiči ti to pak vysvětlí.
Pokud se jedná o práci ve firmě, tak okamžitý nástup do svářečského kurzu, kde se na dané téma dozvíš vše podstatné a ještě se tam naučíš doopravdy svařovat.
mám trvalý nedostatek pomocných pracovních sil (odklízení kusů železa při demolici)
Zájemcům o seznámení s problematikou autogenů v praxi nabízím zdarma předvedení a zaškolení a ještě přidám finanční odměnu za výpomoc na stavbách.
Aktuálně: Jablonec n N, Lovosice, Vlašim.