SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Závada se skrývá nikoli v membráně a jejím okolí, ale netěsní kuželka, která je na opačné straně té tyčinky. Někdy se k samotnému ventilku nedá dostat, nebot je zalisován do malé kartuše. Potom je oprava bez náhradních dílů nemožná. Pokud se dá druhá strana /u té tyčinky/ celá rozdělat, pak je možno ventil opravit.
Vůbec bych to neřešil. Je to ve firmě! Nahlaš to odpovědné osobě, ať se o to postará.
VašekP: Právě že když si udělám tajnou značku a někdo by mi redukčák vyměnil, tak bych obešel všechny svářeče, našel ten můj označený a posla toho zloděje někam. I když i opačný způsob co popisujete by možná zafungoval.
ZDENÁL: Nevím co konkrétně myslíte, ale na druhém kusu je mosazné pouzdro s tou jehlou. Nevím jestli s ní má jít hýbat, ale byla natvrdo. Když jsem ji zkusil zamáčknout, už tak zůstala. Vyšrouboval jsem to pouzdro, vypadá jako náboj z pistole. Z druhé srany jsou takové ty jemné slisované kuličky jako bývají filtry na vzduch apod. Tak jsem jehlu vytáhnul a zkusil jemně promazat. Když už se hýbala, tak jsem to smontoval, ale pořád stejné. Samotné pouzdro jehly asi rozebrat nelze, nevím, nezkoušel jsem. Tak jsem to vzdal a byl nahlásit že chci koupit jiný redukčák.
j.bill: Ano, už se stalo. Snažím se uskromnit, ale jak vidím ostatní kolik drahých věcí mají nafasováno, tak nějaký redukční ventil za pár tisícovek je nezabije.