SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zajimava vec ale hrozne se opaluju kdekoli kde mam kousek volne ruky a nedovedu si predstavit jak bych mel spalenej oblicej pouzit jen bryle.
na tie bryle si mozes pripnut ten plastovy "ksich" ala darth vader..... potom budes mat opalene akurat usi
Editoval rcp (02-06-2020 20:07:12)
No to budu jak rudej slon
rcp napsal(a):
Tak som len tak z picoviny objednal samozatmievacie okuliare
to je docela zajímavá pičovinka. Já s sebou tahám Dnipro, našel jsem si na něj nějakou kabelku původem dalekohled nebo cosi podobného.
Pár elektrod se taky vždycky někam v autě vejde.
Problém je s kuklou jednak se ničí a taky zabírá moc místa. Tyto brejle by problém "náhodné svaření prasklé tramwajové kolejnice" řešily.
Až tě přestanou bavit prodej mi je.
Někde jsem četl že jsou vhodné spíše na autogen a drobnější svařování.
bourač napsal(a):
...
Až tě přestanou bavit prodej mi je.
neprestanu, toto su asi tretie "okuliare" ktore som tam kupil a tieto jedine mi konecne vyhovuju niekde, kde je malo miesta namiesto kukly
ale tieto ti darujem zdarma:
s tymi mozes rovno aj soferovat - pokial ti niekto nezasvieti do oci.......
a s tymi sa mozes aj potapat
Editoval rcp (07-06-2020 22:28:11)
rcp>tak presne tyhle mi vydrzely po vybaleni mene nez pul hodiny. Delaminoval se uprostred jeden filtr. Zpracovani je tragicke, edina vec ktera v nich ma alespon nejakou cenu jsou ty dve baterky
Jo to je presne ono necekane svareni. Bohuzel to necekane svareni je skoro kazdy den posledni dobou. Kukla pevna obycejna slouzi vyborne a zatim jsem ji neznicil.