SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Tak jsem přešel na TIG. Má to puls, down slope, předfuk dofuk, Hfko. Stála 6000,- i s kabelama. Záruka 2 roky a vaří opravdu nádherně
Editoval vkalina (11-05-2009 09:17:29)
ahoj, predfuk - dofuk ma ta zvaracka nastavitelny?.. asi nie, ze. nevidim ziadne ovladace. a na slope down - cas, je ten druhy potenciometer?
Editoval 780622 (12-05-2009 10:01:25)
Predfuk a dofuk je natvrdo 1 a 3 sec. cca, down slope je ten mensi potenciometr do 5 s. Pulzy se daj pouze prepinat mezi rychlym pomalym a bez pulzu. Ale co vic by clovek mohl chtit za 6000,- . I tak mi neni jasny, ze se to da za ty penize vyrobit, dovest a jeste prodat. Todle je uz opravdu invertor pro kazdyho. Skoro bych uzavřel sázku, ze pristi rok za tydle penize koupim novej AC/DC TIG. Vse to k tomu smeruje. Je to necelej rok, co jsem kupoval za 5000,- Fimera K164 a byl jsem s nim nadmiru spokojenej.
Chtěl jsem se zeptat vkaliny kupoval jste Berlana z Kraslic?
Jasně přez aukro a všechno bylo ok. Kamošovi jsem tam kupoval i křoviňák. Byla špatná struna a ale super rychlá a bezproblémová reklamace. Mohu jen doporučit
Zdravím Vás pánové.Taky mě zauja invertor berlan.Neví někdo z vás,kde se to vyrábí?? vždyť za tu cenu je to snad z chiny!Jestli to někdo z vás má a má k tomu nějakou dokumentaci,nebo ten pán,co už to okukoval zevnitř.Dal by se identifikovat třeba výrobce součástek,třeba podle typu? Děkuji za odpoveď.
z číny je to určitě ale na českym trhu asi vládne poměrem cena/užitnost...v rubrice Tig Svařování je o této svářečce celé vlákno takže si počtěte
Z číny je skoro všechna elektronika. Od mixeru počínaje a televizí konče. Dělám v Telekomunikacích a tam je číny 70%. Pokud si někdo myslí, že si koupí drahej značkovej výrobek a bude vyrobenej v EU, nebo USA, tak je najivka. Z EU bude tak možná šasí, střeva budou čínský. Jinak Berlan mi šlape jak víno. Podle toho co tu čtu, tak na tom ze spolehlivostí bude možná líp než KITIN