SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj, mám problém se svou svářečkou wlsp 316. Problém je v tom, že mi nejde posuv pokud je zavřený podavač. Když ale otevřu podavač a zmacknu tlačítko na pistoli, tak posuv normálně jde, ale pokud se zavře podavač tak přestane jít. Nesetkal se s tím někdo? Co by to mohlo být?
Editoval Lukas196 (26-07-2019 20:45:29)
Ta funkce jede naopak tam máš asi na tom spínači přehozené kontakty. Tak že když zavřeš má to dělat když otevřeš tak nemá ale na doma bych to zrušil,to jsou ty blbé bezpečnostní předpisy
pat napsal(a):
Ta funkce jede naopak tam máš asi na tom spínači přehozené kontakty. Tak že když zavřeš má to dělat když otevřeš tak nemá ale na doma bych to zrušil,to jsou ty blbé bezpečnostní předpisy
No ono to na jeden z asi 30 pokusů jede... A pak zase nic
Při zavřeném víku nastupuje přibližovací rychlost. Otevřením se vypíná.
Myslel jsem že u tigu se posouvá přídavný materiál ručně pokud není dovybaven automatickým podavačem
Editoval Ládes (27-07-2019 17:01:54)
Celé vlákno je mimo. tak jsem odpověděl.
Dobrý deň,
používam WSLP na také garážové zváranie a sledujem, že pri doháraní drôtu mi ostane "prilepený" do zvaru a pomerne dosť vysunutý. Tak okolo 25mm.
Parametre mám: drôt fi 1, A, 120 A, horák Binzel, plyn CO2.
Káble, svorky, kontakty skontrolované. V čom to môže byť?
Dejte to do sekce MIG/MAG svařování. Asi máte špatně nastavené krátký čas dohoření.