SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ak si pozries tak kazda je ina... cize mozeme predpokladat ze aj iny vyrobca a zaroven mas odpoved.
co vyrobca to ina tolerancia... ked mu 3-4x napises kde maju rychlospojky ake su dobre aj tak si po 3rokoch
kupi nieco co maju v lokalnom krame aj to tak ako vzdy najprv lejno a po dalsich 3 rokoch trapenia si kupi nieco normalne...
aj to az vtedy ked vsetky slepe ulicky presmejdil..... (vid link)
Kupoval jsem ty co jsem dával obrázek. A v obchodě co tady dával myslím Famater, kde prodávají přímo rychlospojky. A nepropouští spoj rychlospojka-vsuvka, ale jak je vsuvka našroubovaná na elektroventil svářečky, jak jsem psal. Tak se uklidněte.
Editoval varok (01-06-2021 04:33:41)
Já takové spoje, kdy není závit na těsnění v závitu tmelím (lepím) přípravkem na těsnění závitů - Siseal a p.. Ne pevnostním Loctite. Takový spoj spolehlivě těsní a v případě potřeby jde rozebrat s trochou násilí.
Nejdříve vyzkouším tu teflonovou pásku nebo šňůrku. Nejsou to nějak moc velké úniky, ale třeba pod jarovou vodou je bublifuk.
Editoval varok (01-06-2021 15:36:38)