SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den, uvažuji o koupi MIG MAG svářečky rozhoduji se mezi Omicron OMI 206 (4-kladka) a JASIC MIG 250 (J04). Jde mi hlavně o svařovací vlastnosti neřeším rozměry váhu a tak, kterou by jste mi doporučily a proč? Děkuji za odpovědi...
Moc ženských sem nechodí, aby vám něco doporučily.
Proč dáváte téma MIG/MAG svářečky do svářeček na elektrodu? Na MIG/MAG je tu největší balík informací - přímo samostatný balík http://www.svarforum.cz/forum/viewforum.php?id=8
Tam už bylo o svářečkách MIG/MAG snad napsáno vše, co vůbec napsat lze. Určitě tam najdete řadu odpovědí na váš dotaz.
Dal jsem to nechtěně do špatného fóra za to se omlouvám, nerozumím odpovědi, že sem moc ženských nechodí, aby mi něco doporučily, jestli tady nějaké ženy jsou a rozumí svařování rád si nechám poradit. Znovu prosím o radu, máte li někdo zkušenost s těmito svářečkami, budu vděčný....
Od žen(y) co sem chodí si radit nenechej, budou ti vnucovat svářečky nad 40 000,- a budou ti tvrdit, že je to to nejlepší na domácí i profi sváření...
Rellik napsal(a):
Od žen(y) co sem chodí si radit nenechej, budou ti vnucovat svářečky nad 40 000,- a budou ti tvrdit, že je to to nejlepší na domácí i profi sváření...
tam asi ide o "i" a "y" pokiaľ ma mojé chabé znalosti českého jazyka nemýlia
určitě jde o i/y. Já, jako občasný uživatel Gamastaru bych volil Jasic, nevím, jestli bude lepší (asi ano) než OMI, na 99% ale nebude horší
Dobrý den, můžu se zeptat na důvody?
Švéd - jestli to bylo na mě, tak u Gamastaru mám někdy pocit, že nepodává drát úplně plynule, dával jsem i pozor na vzdálenost hořáku od materiálu, ale myslím, že někdy prostě podavač nejde jak by měl. Když vařím elektrodou, žádný problém s ním nemám. Jinak co se kladek týká, tento je dvoukladka a dá se s tím nouzově vařit i hliník, tak myslím, že 4-kladka není úplně nutná, pokud jde o železo
Ten Jasic by nejlépe popsal pan Zdenál, zná je, ale já osobně bych si ho klidně (myslím tu značku) koupil
Stránky: 1