SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, na fóru jsem spíše divák (ne šmírák) :-)
Máte někdo tip, kde naplní vlatní 8l lahev argonem 4.6/4.8 např do týdne?
V začátcích to nekontrovatelně rychle ubývá :-)
Díky za tip
V HK je možné se domluvit u SIAD Kladská ul (p.Pekárek), potápěčské centrum Nerudova ul. p. Čížek. Potom je ještě jedna firma v areálu bývalého montasu ,ale tomu jsem moc nevěřil. Potom v Polsku. Protože oba uvedené kontakty jsou drahé, tak je nejjednodušší koupit lahev ui Choboly a měnit ji tam. Tak jsem to udělal já.
Pokud je myšleno okolí HK i Polsko, minulý týden jsem v PL měnil 8l Ar 5.0 od SIADu za 30,-PLN (cca 185,-CZK). Za tu cenu u nás nekoupíš ani 5kg CO2...
Díky za tipy,
Čížka jsem zkoušel, chce za to okolo 1000,- jako všichni co jsem dohledal po netu.
Prozatím mám jeden tip kousek od nás (4.6 za 450,-) po domluvě na počkání, tak jak to o víkendu vyfoukám, tak jej prověřím a případně tu nechám kontakt.
Na chobolu jsem zanevřel, jelikož před lety mé kdysi krásné nové lahve na co2 svým výměnným způsobem vyměnil za starší ročníky a ještě s ventilem, který šel blbě dotáhnout a ještě k tomu podcházel.
Polsko taky vyzkouším, až si své "leštěnky" malinko omlátím, mělo by být něco v okolí kudowa zdroj, nevím jestli je ještě aktualní.
Tím výměnným způsobem jednou máš omlácenou, jindy zánovní. Pokud podchází ventil, tak reklamovat. Horší je když někdo předtím vyjede flašku úplně a nechá otevřenou a v plnírně se nato vykašlou. Také reklamovat.
Zdravím, tak posílám info.
Je to kousek za Čes. Skaloicí směr Náchod, před autobazarem doprava a pak do areálu bývalého JZD.
Domluva super, náplň na počkání (po tlf domluvě) a za téměř poloviční cenu Choboly.
MJ známý nyní také problém s ventilem a reklamace vyřešena pokrčenými rameny :-)
Díky za tip, nějaký kontakt by nebyl ?
rdk: Díky, chystám se tam koncem týdne. Bylo mi řečeno, že na počkání cca půl hodinky. Cena i čas OK.
Jen nevím: plní nebo přepouštějí ?
Jinak do SIADu jsem jezdil kdysi, dnes už udajně taky nevědí kolik si říct, stejně jako potápěči :-/
davor: nemáš prosím nějaké bližší info ?
Případně někdo jiný v našem regionu ? Kudowa Zdroj nejlépe, dál už to je myslím zbytečné, zase tolik toho nebereme.
Díky !
tor47h napsal(a):
davor: nemáš prosím nějaké bližší info ?
Jaké bližší info?! Ne netu si najdi nejbližšího distributora SIAD. Já jezdím do Cieszyna, to máš asi daleko.