SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Postavil jsem dílničku a podlahu jsem natřel epoxidovým nátěrem. Neuvědomil jsem si, že občas svařuji a brousím a ted řeším jak ochránit tento nátěr. Existují látky na to určené, kterou bych vždy rozvinul, ale chtěl bych něco cenově dostupnější max. kolem 1000Kč za plochu cca 2x2m.
Neřešil již tenton problém někdo?
První co mě napadlo, tak koupě plechu o síle 0,8mm ve formátu 1x2m... Cena cca 300,-
Rellik napsal(a):
První co mě napadlo, tak koupě plechu o síle 0,8mm ve formátu 1x2m... Cena cca 300,-
Jjj to mne taky napadlo, ale kdyby nekdo vedrl o necem lip smotatelnem ;-) jinak asi ten plech.
makomako - podlahu chranis epoxidovym naterom a teraz ides este chranit ten nater? pokial to mas v dielni, tak tam ma asi vsetko svoju zivotnost... vobec by som to neriesil.. pokial ten nater poskodis, tak ho asi znova opravis prave s tym epoxidom... nie? ono staci po praci si v dielni pozametat, pripadne povysavat... ja som si hodil na samonivelak v dielni vodou rieditelny nater a neriesim co s tym... pravidelne si v dielni vysavam a nater javi znamky poskodenia len od narazov niecoho tvrdeho a ostreho a nie od brusenia a zvarania...
Editoval vyrobca (14-12-2018 19:11:59)
existuje nieco taketo v roznych prevedeniach a farbach ale ta cena je taka ze to malokto pouziva
https://www.zvaracka.eu/zvaracska-plachta-jutec
ten plech je este voci tomu lacny a lahko skladovatelny niekde medzi regalom a stenou.