SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
no dobre majstri, hadam uz toto nenazvete parodiou
https://www.youtube.com/watch?v=sf9NRLj1jvk
aj ked cele video nie je len o zvarani, je vidiet aspon pripravu pre taky zvar
Editoval rcp (15-12-2018 18:52:19)
RCP to znám a jsou dobří hlavně ten starší jak jede ten čep
a nie len nerez:
ostre oko najde na fotke aj moju staru froniusku (nie je na zemi, ani na betone, ale na tabuli polystyrenu) evita mozno najde aj flasu s plynom
nemci sa s tym neparaju, najradsej by vsetko zvarali tigom - jezia sa im chlpy, ked vidia iskry - uz som tigom zvaral aj okopove plechy na zabradlie plosin - ale to uz bola naozaj zvratenost
Editoval rcp (15-12-2018 19:37:02)
rcp - mna zaujala v Mesiasovom videu na 11:20 kliestina bez zarezov... uz to pred niekolkymi rokmi ukazoval v inom videu ale nikde ju neviem kupit...
ani ja som ju este "nestretol" - z jednoducheho dovodu - fronius pouziva iny spotrebak, ktory je sice drahsi (avangelium podla evity), ale vydrzi ovela viac
tym, ze je fronius klestina ovela kratsia a bez zarezu, je takmer neznicitelna - vo vodouchladenom horaku ju menim tak raz za rok - neskruti sa, ale oderie sa material, je kratsia a uz nezovrie wolfram :
co ti ale poradit?
skus pouzivat horaky rady SR9/SR20 (male keramiky), kde je klestina takmer o polovicu kratsia, ako v SR17/SR26:
alebo nove horaky binzel s novym systemom klestin - je to kus materialu, zivotnost je tiez vyssia:
tie dlhe klestiny SR17/SR26 su tragedia, obzvlast v suchom horaku
Editoval rcp (16-12-2018 20:14:48)
jj palcátová kleština, pamětníci znají hořák "Nitranka" nesmrtelné.
Stránky: 1 2