SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Hledáme šikovného svařeče na výrobu cyklistických rámů metodou TIG.
Materiál chromobdylen 25CrMo4. materiál pro svařovaní: OK TIGROD 13.12
Místo činnosti v Praze a okolí.
Pro více informací mne neváhejte kontaktovat na čísle 731 620 238.
Editoval TIG (31-10-2018 16:48:25)
Ještě byste měli doplnit o jaké svařované materiály se jedná (Al, Ti, Mn oceli a pod.), zda se jedná o certifikované svařování (typy svařovacích zkoušek, normy), zda jsou z hlediska bezpečnosti požadovány sváry pod RTG či ultrazvuk.
Děkuji za upozornění. Měl by jste případně zájem o spolupráci?
Kdyby nebyla specifikovaná Praha a okolí, tak bych se i hlásil... Takhle to nemá cenu...
Kde sídlíte, jestli se mohu zeptat? Třeba bychom se nějak domluvili.
Od prahy cca 300km... Kousek od Zlína... Takže na spolupráci to nevidím...
kola to jsou pěkný ...
+ za to že se něco vyrábí v CZ nebo je snaha.
- za to že ani v Praglu nikoho nenajdou
- za to že ani rekvalifikovanej imigrant co je na Uřadu práce nestačí xD
TIG napsal(a):
Třeba bychom se nějak domluvili.
lepšího svařeče než je Rellik nenajdete, já bych naložil vagon trubkama, přidal dokumentaci a poslal to do Zlína. Za pár dnů to máte zpět v 1A jakosti.
Byl jsem na exkurzi ve Favoritu v době jeho největší slávy a pak ještě ještě před Galovičem. Desítky i velmi složitých přípravků, velice zajímavé rovnání deformací po svařování, obrábění pro středové uložení, obrábění uložení přední vidlici, prostě parádní práce, nic moc jednoduchého. A pražská firma asi nebude dělat seriovou výrobu, to bude spolupráci "na dálku" dost komplikovat.
Přesto bych jim dobrého, kvalitního svářeče moc přál, protože sednout na kolo, jehož rám svařoval nějaký šmudla z ulice za pár kaček, to bych tedy nechtěl.
Hmm, asi o tom řeknu kolegyni Viki, sváří motorámy v Divišově, ale třeba by vás krkalo že by to byla holka, hi
Stránky: 1