SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim,máte někdo skušenosti s tímto zdrojem-telwin tecnica 164(184)? Uvažuji o koupi tohoto invertoru,poradí někdo?kvalita,spolehlivost,poruchovost,životnost,prostě,Vaše názory a skušenosti s timto zdrojem předem děkuji za všechny odpovědi.
S pozdravem instalater.
kupte si raději gamu 165 ze Svarbazaru. Cena dobrá , spolehlivost taky a servis zaručen.
puvodně jsem chtěl jit do gamy ale prodavač mě přesvědčoval že ten telwin vaří líp ted nevim asi si to jeste rozmyslim a kopim tu gamu cena srovnatelna,vykon větši a je to český výrobek.
:)dik za tip
intalater .....svárí líp... už si to aj píšem ako ďalšia typická hláška predvača...
v dnešnej done všetko hobby zvára rovnako, pozrite si cenu, výkon, funkcie ,dizajn, servis to je všetko
ešte sa opýtajte predavača nech definuje čo znamená presne horšie zvára?
2 instalater, ja este stale mam aj GAMU a pravdupovediac, ako amatersky lepic som zatial nespozoroval nejaky zasadny rozdiel oproti novemu stroju. Takze ako pise arno, co to znamena, "zvara lepsie" ?
Samozrejme su tam vychytavky, funkcie pre ktore som sa rohodol Gamu predat a kupit nieco ine, ale ked som vcera porovnaval zvary, stale tam vidim skor vplyv roztrasenych ruk, ako stroja
Editoval semancko (23-03-2009 07:52:36)
jj a pak se jděte poradit každý vám chce prodat to co ma... pro začátek nechci kupovat nic etra ale ani vyloženě hobby stroj.Dnes mi vychvalovali PEGAS 160E tak ted nevim... Nemam moc zkušeností,proto si necham rad poradit, ale ne jen od prodejce...
Dík za Vaše názory a skušenosti.
Tak toho pegase se i zastanu, protoze tyhle stroje od alfy servisuju. Uz jich kolega prodal spoustu a zatim se ani jeden nevratil nebo o zadnym nevim . Nechapu ale proc tam dal vyrobce velky rychlospojky a 25tky kabely,ale zas asi dyl vydrzej. Ventilator je velkej a uchladi toho dost. 100% zatezovatel cca 80 A myslim, to je dobry. Co bych vytknul tak asi ze je silovka (sekundar ) tazenej po desce jako plosnej spoj, ale zatim se nic nedelo takze to asi chodi dobre. Tyhle stroje se prodavaj dost, ale je to takovej kompromis. Jestli je to Kuhtreiber,alfa nebo omicron - stejne je to vsecko puvodne jedna firma a ty stroje jsou vsecky na dobre urovni.
Preju dobry vyber stroje a hlavne at slouzi
Editoval killer (23-03-2009 16:29:17)
zdravim všechny svarforisty
tak už ho mám doma teda konkrétně invertor PEGAS 160E a zatim naprostá spokojenost!
ještě jednou dík všem co přispěli a taky těm díky kterým toto super forum funguje.
tak SVARU ZDAR!