SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Samogin ...já bych to uzavřel trochu jinak .Auto si také nekupuješ podle toho kam jezdíš ale musíš se v něm trochu cítit. Musí Ti padnout do oka . Já si slušně vybavil dílnu a práce v ní mě baví . No jestli se to někdy vráti? Některé stroje se hodně drží na ceně . A ten pocit ,že něco umíš udělat , ten Ti nikdo nezaplatí.
tak doporuceni tu je napisanych dost, bude zalezat len na nom, akych dodavatelov ma v okoli, ktorych oslovi a aku cenu dostane. zalezi len na nom, co si z toho po vyskusani vyberie. myslim, ze neexistuje jednoznacna odpoved, aby si vybral ten konkretny model a toho konkretneho vyrobcu. ako uz niekto davnejsie tu na fore napisal, tie top zvaracky maju defacto rovnaky vykon, rovnake funkcie - aj vyrobcovia sa snazia kopirovat konkurenciu.
druha vec je, ze nepozname blizsiu specifikaciu tej 2000-kusovej zakazky - ja som pochopil kemppin-ovu vetu "Na tak dlouhou diskuzi stále nic nevíme." prave v tomto kontexte - ale mozem sa samozrejme mylit.
Editoval rcp (16-03-2018 21:54:33)